0
Your Cart

BRĂȚĂRI CRISTALE SWAROVSKI

Brățări de Zi cu Cristale Swarovski

O colecție nonconformistă de brățări pline de culoare, cu un design unic și modern.


Brățări Țesute cu Cristale Swarovski

Această colecție de brățări țesute manual este realizată exclusiv cu Elemente Swarovski.


Brățări cu Perle Swarovski

O colecție elegantă de brățări create folosind Perle de Cristal Swarovski, îmbinate în moduri creative potrivite fiecărui stil. Perlele au fost mereu defininiția eleganței, un element clasic în bijuterii. Noi dorim să introducem aceste creații cu perle in viața de zi cu zi a fiecărei femei, pentru un plus de rafinament și stil.


Brățări Elastice Swarovski

Ușor de purtat cu orice ocazie, atât ca set cât și individuale, brățările elastice cu elemente Swarovski scot din anonimat orice ținută.


Brățări Împletite cu Cristale Swarovski

O colecție feminină de brățări, create prin tehnica împletiturii cu noduri, o tehnica folosită de generații la rand. Precum deja știți, noi iubim tradiția, așa că am decis să o îmbinăm cu elemente moderne pentru un rezultat deosebit. Elementele Swarovski în această colecție aduc un strop de sclipire și eleganță.


Brățări Chevron Versatile cu Perle și Cristale Swarovski

Cu un design inovativ, aceaste brățări au devenit populare prin felul în care pot fi purtate. Împreunate, două brățări formează un efect de împletitură, iar purtate individual oferă mult-îndrăgitul efect Chevron.

Folosiți-vă imaginația și creeați-vă combinațiile favorite!


Bangles cu Cristale Swarovski

O colecție de brățări de mare efect, ușor de purtat. Modelele sunt realizate pe sârmă cu memorie, pentru a-și păstra mereu ținuta.


Bangles cu Mărgele de Sticlă Pictate și Cristale Swarovski

O colecție de brățări pline de culoare, realizate pe sârmă cu memorie. Adaugă un strop de culoare în ținutele tale și bucură-te de flexibilitatea acestor brățări adaptabile oricărei încheieturi.


Brățări Statement cu Cristale Swarovski

O colecție superbă de brățări îndrăznețe, perfecte atât pentru ocazii speciale, cât și pentru un outfit de zi.