0
Your Cart

Coliere – Cristale Swarovski

COLIERE CUSUTE CU CRISTALE SWAROVSKI

O colecție inedită de coliere cusute manual cu Cristale Swarovski și mărgele Preciosa. Această colecție este inspirată din portul popular, însă cu un design mai modern și ușor de asortat cu ținutele contemporane.


Coliere Statement

Noi iubim ideea de coliere statement purtate casual, însă cu siguranță aceste coliere pot deveni piesa de bază pentru ocazii speciale. Noi am creat această colecție pentru ca fiecare design să poată fi purtat în ambele situații. Dorim ca bijuteriile noastre să poată fi purtate mereu, să facă parte din viața de zi cu zi a fiecărei femei. Bijuteriile trebuie să ne aducă un zâmbet luminos pe chip, să ne facă să ne simțim și mai frumoase. Pentru aceste modele am folosit o combinație de Cristale Swarovski și mărgele Preciosa pentru un design unic și ușor de purtat.


COLIERE DIN PERLE SWAROVSKI

Perlele oferă o eleganța aparte ținutei noastre, de aceea ele fac parte din colecția de bijuterii a fiecărei femei. La Sirtur, am decis să creem o serie de coliere din Perle Swarovski în diferite stiluri – de la design-uri clasice, până la niște combinații mai îndrăznețe, pentru toate gusturile. Ție care îți place?