0
Your Cart

Termeni de Livrare și Returnare

Vă mulțumim că ați ales brandul nostru de bijuterii handmade. Ne mândrim cu calitatea produselor noastre și dorim ca dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumit cu achiziția făcută. Vă rugăm să citiți cu atenție termenii noștri de livrare și returnare pentru a înțelege procedurile noastre și a evita orice inconveniențe.

Livrare

Livrăm produsele noastre oriunde în Romania și internațional doar în țările europene. Costul de livrare pe teritoriul României este de 26.00 RON. Pentru livrări internaționale vă rugăm să ne contactați înaintea plasării comenzii, deoarece costurile pot varia în funcție de destinație, greutatea și valoarea coletului.

Toate produsele sunt expediate în termen de 1-5 zile lucrătoare de la plasarea comenzii, pentru produsele în stoc, iar pentru bijuteriile sau accesoriile personalizate expedierea se va face în termen de 3-14 zile lucrătoare.

Pentru comenzile internaționale, timpul de livrare poate varia în funcție de țara destinatarului. Vă rugăm să rețineți că pentru comenzile internaționale, pot exista taxe vamale sau alte taxe la destinație, pe care clientul trebuie să le suporte.

Returnare

Dacă nu sunteți mulțumit cu achiziția dumneavoastră, puteți returna produsul în termen de 14 zile calendaristice de la data primirii comenzii pentru un ramburs complet. În cazul în care doriți să faceți o schimbare a produsului, puteți face acest lucru în termen de 30 de zile calendaristice de la data primirii comenzii. Produsele personalizate nu pot fi returnate sau schimbate, deci vă rugăm să fiți siguri că ați selectat dimensiunea și opțiunile corecte înainte de a finaliza comanda.

Pentru a solicita o returnare sau schimbare, vă rugăm să completați formularul de contact, menționând numele dumneavoastră și numărul comenzii. Vom răspunde în cel mai scurt timp posibil cu instrucțiuni privind procesul de returnare sau schimbare.

Vă rugăm să rețineți că produsul returnat trebuie să fie în stare nouă, neutilizat și să fie returnat în ambalajul original, altfel nu vom putea accepta returnarea sau schimbul. Costul transportului pentru returnare sau schimb va fi suportat de către client.

Vă mulțumim pentru înțelegere și suntem aici pentru a vă ajuta în cazul în care aveți întrebări suplimentare.