0
Your Cart

Bijuterii la Comandă

Creează-ți propria bijuterie așa cum ți-o dorești alături de noi!

Dorești ceva special și unic?
Află cum putem realiza o bijuterie unică, special pentru tine!

Pași pentru a-ți comanda bijuteria dorită

Pasul 1

Decide design-ul dorit.
Ținând cont de faptul că bijuteriile noastre sunt realizate 100% manual, în studio-ul nostru din Baia Mare, folosind Cristale Swarovski și Mărgele Preciosa Ornela, în momentul în care decizi că dorești un anumit design, te rugăm să iei în considerare de limitele tehnice pe care le avem. O bijuterie poate fi realizată de către noi doar dacă aceasta constituie din mărgele. Dacă ai imagini cu design-ul dorit, acum e cel mai bun moment de a le pregăti pentru noi.

Pasul 2

Alege mărgelele.
Avem o gamă largă de Cristale Swarovski și Mărgele Preciosa Ornela, din care poți alege culorile, mărimile și texturile dorite. Alege ce îți dorești din colecția noastră.

Pasul 3

Stabilește dimensiunile.
Indiferent de design-ul dorit, vom avea nevoie să știm care e dimensiunea finală a bijuteriei pe care o vom realiza pentru tine. Te rugăm să măsori cu atenție și să ne informezi cât mai detaliat posibil.Pasul 4

Contactează-ne pentru a confirma design-ul și pentru a plasa comanda.
Odată stabilite cerințele tale, noi vom confirma design-ul, materialele și dimensiunile, pentru a ne asigura că avem toate detaliile la îndemână. Tot atunci, îți vom confirma un timp estimativ de realizare a comenzii și vom confirma costul comenzii.

testimoniale

”Am comandat, am primit comanda sunt foarte, foarte mulțumită, sunt produse unicat.
Vi le recomand cu toata încrederea!”
-Viorica Popovici

Let’s build something great together.